Indian Roadmaster Elite 2020

 

Амeриканският мотоциклетен производител представи новия луксозен турър Roadmaster Elite, задвижван от 1890-кубиков двигател Thunder Stroke 116, който е с нови глави на цилиндрите. Новият туристически мотоциклет съчетава модерно техническо оборудване с емблематичния стил на американската компания. Новият Roadmaster Elite надгражда Roadmaster, но е пълен с всички съвременни удобства за пътуване, комбинирани с ексклузивни дизайнерски елементи. Мотоциклетът е с нова двуцветна боя с контрастни червени ивици. Всеки един Roadmaster Elite 2020 преминава през обстоен процес на боядисване, който завършва на ръка и отнема над 30 часа.

Сърцето на Roadmaster Elite 2020, подобно на Roadmaster, е двуцилиндровия V-образен Thunder Stroke 116, който осигурява мощност 92 к.с. и въртящ момент 168 Нм. Вградената електроника обслужва три режима на шофиране (Tour, Standart и Sport). Мотоциклетът е допълнително оборудван с инфотейтмънт системата на Indian - Ride Command. 7-инчовият тъчскрийн, съвместим с ръкавици, предлага навигация, възможност за планиране на маршрут, съвместимост с Bluetooth и е съчетан с мобилното приложение Indian Motorcycle Ride Command за отдалечен достъп за важна информация за мотоциклета.

Indian Roadmaster Elite 2020 е оборудван с 600-ватова аудио система PowerBand Plus. Вградените в куфарите високоговорители са с 50 % по-мощни от тези, инсталирани на Roadmaster 2020 и Dark Horse 2020. Другите характеристики на Roadmaster Elite 2020 включват аналогов индикатор, монтиран на резервоара, ABS, LED осветление Pathfider, двуместна кожена седалка с отопление, подлакътници на пасажера, отопляеми ръкохватки, електрически регулируемо предно стъкло, куфари с дистанционно централно заключване, които са с вместимост 140 литра. Indian Roadmaster Elite 2020 ще достига до клиентите само със специална поръчка и ще е на цена от около 41 000 евро.

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://motoportal.bg/images/indian-elite-2020