Победители

Motor Bike Expo 2016 - конкурса Custom Chrome Europe

   

Победителите в конкурса Custom Chrome Europe на изложението във Верона.


Тази година изданието на Motor Bike Expo във Верона бе посетено от над 150 000 любители на двуколесните машини. На този оживен и динамичен спектакъл с представления,състезания, стънт шоу, презентации и конкурси взеха участие над 600 изложители, включително най-големите производители на мотоциклети в света. Посетителите можеха да се възхищават на повече от 200 мотоциклета, кастъмизирани от най-известните и награждавани майстори на кастъми от Европа и САЩ. Най-артакривният конкурс на изложението във Верона бе Custom Chrome Europe/ Italian Championship of Custom Bilding. Кастъмите се оценяваха в различни категории от жури, в което имаше и някои журналисти от най-известните световни списания за мотори. Жури: Dave Perewitz, Kirk Taylor, Onno Wieringa, Blue Miller, Jeff Holt (Hot Bike), Gabriel Dujardin (Wild), Moreno Persello (Biker's Life). Бяха излъчени и някои специални победители, обявени от различни списания. 


Победителите в категорията "Championship":

                    1.Ducky Cafe Tracker - направен от Juri Shif Motorcycles.Този кастъм, който е направен в Русия, бе признат за най-добър в един от най-престижните конкурси за кастъми в света. След това отиде на сцената на Award Magazine, конкурс организиран пряко от организаторите на Motor Bike Expo, като съдии са журналисти от най-известните списания за мотоциклети.

2.Full Metal BMW създаден от Inglorious Bastard Motorcycles.

 3.Full-faired HD Drag Racer от PLAN B Mtorcycles.


 Победителите в категорията "Jammer Old School":

 1. Big Kahuna направен от PDF Motociclettes.

 2.KnuckleHead от Radikal Choppers. Мотоциклетът взе и две номинации от  Magazine Awards от Dream Machine и Easyriders. Предишният ден, в събота мотора беше избран за най-красив кастъм на базата на Harley Davidson и Andrea Radaeli от Radikal Choppers получи наградата лично от Karen Davidson.

 3. 1951 WLJ Danny Schneider от Hard Nine Choppers.


Победителите в категорията "RevTech Performance":

 1. Rat Hunter създаден от TGS.

 2. RevTech Bobber реализиран от Asso Special Bike и Mario Colombо.

 3.Green Chopper от Big Garage Motorcycle Shop.


   Победителят в категорията "Best Paint"  е този боядисан в светло синьо и със златисти декорации чопър, реализиран чрез вграждането на двигател Shovelhead XLH (1000куб.см от 1976 година) в твърда рама с дълга предна вилка. Чопърът е изработен от Motofficina Marinelli.


 

   

Германците от списанието Bikers Power наградиха Opera - радикален кастъм изработен от South Garage.


 Победителите в категория "Модифициран Harley Davidson":

 

1. XR StyleTracker направен от Bad Boys Garage и Lorenzo Nisi.

2. One-Sided Sportster от Stile Italiano.

3.V-Rod SE от Rebuffini.


 Victory Motorcycles Special Award - победител: PM Cool Springer изработен от оригинален модел Hammer 8-Ball на Victory и реализиран от Patrick Meyer Perfomance.


Indian Motorcycles Special Award - победител: Indian Scout Tomahawk изработен от Charly Abraham и V-Twin Garage. По мотора има елементи и части с прецизна изработка от Roland Sands Design (RSD).

Още за изложението във Верона: motor-bike-expo-2016


 

 Rekairbrush - аерография на каски

The Predator Bike - кастъм от Pitstop Motorsport

"Екстремистите" от Португалия

"Twisted Evil" - 4-колесен чопър

Manowar bike

Най-добрите кастъми на EICMA 2016

Outer Limit TB-120R - творение на Thunderbike Customs