Победителите в конкурса Custom Chrome Europe на изложението във Верона

Motor Bike Expo 2016

  Тази година изданието на Motor Bike Expo във Верона бе посетено от над 150 000 любители на двуколесните машини. На този оживен и динамичен спектакъл с представления, състезания, стънт шоу, презентации и конкурси взеха участие над 600 изложители, включително най-големите производители на мотоциклети в света. Посетителите можеха да се възхищават на повече от 200 мотоциклета, кастъмизирани от най-известните и награждавани майстори на кастъми от Европа и САЩ. Най-артакривният конкурс на изложението във Верона бе Custom Chrome Europe/ Italian Championship of Custom Bilding. Кастъмите се оценяваха в различни категории от жури, в което имаше и някои журналисти от най-известните световни списания за мотори. Жури: Dave Perewitz, Kirk Taylor, Onno Wieringa, Blue Miller, Jeff Holt (Hot Bike), Gabriel Dujardin (Wild), Moreno Persello (Biker's Life). Бяха излъчени и някои специални победители, обявени от различни списания. 


Победителите в категорията "Championship":

1.Ducky Cafe Tracker - направен от Juri Shif Motorcycles.Този кастъм, който е направен в Русия, бе признат за най-добър в един от най-престижните конкурси за кастъми в света. След това отиде на сцената на Award Magazine, конкурс организиран пряко от организаторите на Motor Bike Expo, като съдии са журналисти от най-известните списания за мотоциклети.

2.Full Metal BMW създаден от Inglorious Bastard Motorcycles:

3.Full-faired HD Drag Racer от PLAN B Mtorcycles.


 Победителите в категорията "Jammer Old School":

1. Big Kahuna направен от PDF Motociclettes:

2. KnuckleHead от Radikal Choppers. Мотоциклетът взе и две номинации от  Magazine Awards от Dream Machine и Easyriders. Предишният ден, в събота мотора беше избран за най-красив кастъм на базата на Harley Davidson и Andrea Radaeli от Radikal Choppers получи наградата лично от Karen Davidson.

3. 1951 WLJ Danny Schneider от Hard Nine Choppers:


Победителите в категорията "RevTech Performance":

1. Rat Hunter - създаден от TGS и Mario Colombo:

2. RevTech Bobber e реализиран от Asso Special Bike и Mario Colombо:

3.Green Chopper от Big Garage Motorcycle Shop:


Победителят в категорията "Best Paint" е този боядисан в светло синьо и със златисти декорации чопър, реализиран чрез вграждането на двигател Shovelhead XLH (1000куб.см от 1976 година) в твърда рама с дълга предна вилка. Чопърът е изработен от Motofficina Marinelli:


 Германците от списанието Bikers Power наградиха Opera - радикален кастъм изработен от South Garage:


 Победителите в категория "Модифициран Harley Davidson":

1. XR StyleTracker направен от Bad Boys Garage и Lorenzo Nisi:

2. One-Sided Sportster от Stile Italiano:

3.V-Rod SE от Rebuffini:


Victory Motorcycles Special Aaward - победител - PM Cool Springer, изработен от оригиналем модел Hammer8-Ball Victory и реализиран от Patrick Meyer Performance:


Indian Motorcycles Special Award - победител: Indian Scout Tomahawk изработен от Charly Abraham и V-Twin Garage. По мотора има елементи и части с прецизна изработка от Roland Sands Design (RSD).


Изложението във Верона Motor-bike-expo-2016

Rekairbrush - аерография на каски

The Predator Bike - кастъм от Pitstop Motorsport

"Екстремистите" от Португалия

"Twisted Evil" - 4-колесен чопър

Manowar bike

Най-добрите кастъми на EICMA 2016

Outer Limit TB-120R - творение на Thunderbike Customs