Мотористи срещу зомбита

PlayStation 4

Очаква се през 2017 на пазара да се появи играта Days Gone, разработена от SIE Bend Studio, издател Sony, платформа PlayStation 4. 

Days Gone е приключенска екшън видео игра, чието действие се развива в суровата пустош, две години след опустошителна глобална пандемия. Мотористи срещу зомбита - борба за оцеляване в един пост-апокалиптичен зомби свят. Пандемията е убила почти всички, но трансформира милиони други в това, което оцелелите наричат Извергите (Freakers). Малко като зомбита, но не съвсем, те са диви - повече животни отколкото хора: живи и бързо еволюиращи. В демото са показани два вида Изверги: Тритони (Newts) и Орди (Hordes). Първите са били млади, когато са били заразени и са "опортюнистични ловци", докато вторите са големи групи, които се хранят, движат и атакуват, като един.

Играча влиза в ролята на ренегата-моторджия дякон St.John - един скитник и ловец на глави. В опустошения от глобалната епидемия свят главния герой избира да търси късмета си по прашните пътища. Играта подканя играещия да изследва свят, насилван от чудовищните хуманоиди, познати под името Извергите. Играчът си проправя път в тази неприветлива и опасна атмосфера, намира провизии, животоспасяващи ресурси и смисъл да живее.


Lemmy Tribute Mod